Λευτεριά στον αγωνιστή Άρη Σειρηνίδη

“Μόνο την προσοχή να μην προκαλεί κανείς! Να κάθεται φρόνιμα, όσο κι αν αυτό αντιτίθεται στο πνεύμα του! Να προσπαθήσει να εννοήσει ότι αυτός ο μεγάλος δικαστικός οργανισμός βρίσκεται τρόπον τινα σε μια διαρκή εκκρεμότητα και ότι μπορεί κανείς βέβαια, όταν ο ίδιος αυτόβουλα αλλάζει κάτι στη θέση του και γίνεται αιτία να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, να γκρεμιστεί ο ίδιος, ενώ ο μεγάλος οργανισμός βρίσκει εύκολα την ισορροπία πάλι και ξεπερνά την ενόχληση- αφού όλα είναι συναφή- και παραμένει αμετάβλητος, αν δε γίνεται μάλιστα ακόμα συμπαγέστερος, προσεκτικότερος, αυστηρότερος, σκληρότερος.

[…] Εκείνοι που έχουν πείρα σ’ αυτά είναι σε θέση ν’ αναγνωρίσουν μέσα από το μεγαλύτερο πλήθος τους κατηγορούμενους, έναν προς έναν. Από τι θα ρωτήσετε. Η απάντησή μου δεν θα σας ικανοποιήσει. Οι κατηγορούμενοι είναι ακριβώς οι ωραιότεροι. Δεν μπορεί η ενοχή να τους κάνει ωραίους, […] πρέπει επομένως, να οφείλεται μόνο στη διαδικασία που έχουν κινήσει εναντίον τους, που εντυπώνεται κάπως πάνω τους.”

Η Δίκη, Franz Kafka

 

 

 

Λευτεριά στον αγωνιστή

Άρη Σειρηνίδη

 

Πορεία 3 Μάρτη 2011 Προπύλαια στις 18.00

‘Ολοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων Τετάρτη 9 Μάρτη 2011 στις 9.00

**********************************************************

Και ένα ευχάριστο νέο: Αποφυλακίζεται η αναρχική συντρόφισσα Φαίη Μάγιερ. Τελικά έγινε δεκτή, σήμερα το πρωί, η πρόταση  αποφυλάκισης της εισαγγελίας από την ανακριτική αρχή και η συντρόφισσα είναι ξανά μαζί μας, στις συνελεύσεις, στις πορείες, στις καθημερινές συγκρούσεις με όσους μας θέλουν σκυφτούς, μόνους και σιωπηλούς. Τα φιλιά μας, σε περιμένουμε!

Αξιοπρέπεια – Ελευθερία – Αλληλεγγύη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *