Μήνυμα από ομάδα μεταναστών που βρίσκεται στην Πάτρα

Είμαστε μια ομάδα μεταναστών, παράνομοι, οι οποίοι διαφύγαμε τη σύλληψη από την επιχείρηση “Ξένιος Δίας” που έγινε στην Πάτρα την 1η Οκτωβρίου. Μια επιχείρηση που συνέλαβε πολλούς φίλους μας, οι οποίοι βρίσκονται τώρα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης (φυλακή) χωρίς λόγο. Θα θέλαμε σήμερα να γράψουμε αυτές τις λέξεις με την ελπίδα να φτάσει το μήνυμά μας σε κάθε κάτοικο της Ελλάδας για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, καθώς το κράτος έχει διαμορφώσει μια άλλη εικόνα για εμάς.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ο “Ξένιος Δίας” κυνηγάει, και είναι κομμάτι της κοινωνίας, βρίσκονται στην Ελλάδα από το 2008. Πριν δηλαδή αρχίσει η κρίση.

Ζητάμε από το ελληνικό κράτος και την αστυνομία να μας αφήσουν να τρώμε από τα σκουπίδια ελεύθεροι, παρά να μας φυλακίζουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ζητάμε από τον κόσμο αλληλεγγύη ώστε να σταματήσουμε τον “Ξένιο Δία” και να απαιτήσουμε οι φίλοι μας που είναι στα στρατόπεδα να αφεθούν ελεύθεροι.

Η σκούπα φτιάχτηκε για να καθαρίζει σκουπίδια κι όχι ανθρώπους και είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό τον τόπο δεν αρέσει οι άνθρωποι να αντιμετωπίζονται ως σκουπίδια.

Πολλά χρήματα δαπανούνται για να συγκεντρωθούν οι μετανάστες σε στρατόπεδα, ενώ θα μπορούσαν να μας έδιναν χαρτιά ώστε να μπορούμε να μείνουμε ή να φύγουμε για άλλες χώρες, όπως κάνουν πλέον και οι ίδιοι οι Έλληνες λόγω κρίσης.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *