“Πορνοπελάτες…απο σπίτι” μεταναστεύστε στο διάολο!

[…]Παράγωγο της παράνομης μετανάστευσης το φαινόμενο αυτό, μας δημιούργησε προβλήματα επέκτασης του AIDS, 1250% η αύξηση, όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ με τις έρευνές του έχει αποδείξει.

Και φαινόμενο μέσα πια σε μικρό βαθμό στην ελληνική οικογένεια εκ μεταφοράς, από την παράνομη μετανάστρια που γίνεται θύμα των κυκλωμάτων της αδήλωτης πορνείας, στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια. Εδώ κάτι πρέπει να κάνουμε.[…]

απο ομιλία του υπουργού Υγείας Α.Λοβέρδου στα πλαίσια της  "Συνεργασίας του Υπ.Υγείας με τον Δήμο Αθηναίων για το κέντρο της πόλης"

 

Πορνοπελάτες…απο σπίτι και λοιποί ευυπόληπτοι υποκριτές αν ψάχνετε για βρωμιά κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας!!!

Να θυμίσουμε λοιπόν, ότι το κύκλωμα της «γυναικείας εκμετάλλευσης» ενέχει δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Αν οι μισοί εκμεταλλευτές είναι νταβάδες και τσατσάδες, οι άλλοι μισοί ανατρέφονται στους κόλπους…της "αγίας ελληνικής οικογένειας"

Από τον έλληνα παντρεμένο και «καθώς πρέπει» πελάτη, το νεαρό έλληνα φαντάρο, τον έλληνα έφηβο που ξεναγείται στα μπουρδέλα από μπαμπά, θείο, αδερφό… μέχρι την ξεφτίλα της μάνας του που κρυφοχαίρεται που το παιδί «γίνεται άντρας»
 

και κάθε οικογένειας γενικώς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *