Σήμερα:αυτοοργανωμένη ποδηλατοεπισκευαστική συνάντηση στο "Πολυσυνεργείο της Σκαραμαγκά"

Μας αρέσει το ποδήλατο – για ένα σωρό λόγους: δεν καίμε ούτε πληρώνουμε βενζίνη, δε χαλάμε τον κόσμο με τη φασαρία, ούτε απειλούμε να σκοτώσουμε κανένα, δε μας αφορούν μονόδρομοι και λοιποί νόμοι, πάμε αργά και απολαυστικά και ασκούμαστε και στην υπομονή όταν έχει ανηφόρα (όχι όταν έχει μποτιλιάρισμα ή όταν δεν έχει θέση στάθμευσης), δεν τρέχουμε για κτέο, ασφάλειες και τέλη και ανεβοκατεβαίνουμε και σκάλες με το όχημά μας ανά χείρας άμα λάχει και οι περιστάσεις το απαιτήσουν.

Για να συμπληρωθεί, λοιπόν, το σκηνικό της ελευθερίας, καλό είναι να ξέρουμε να αυτοεξυπηρετούμαστε όσον αφορά στις μικρό (και γιατί όχι και μεγαλο)-επισκευές. Προς την κατεύθυνση αυτή ξεκινάμε αυτοοργανωμένες ποδηλατοεπισκευαστικές συναντήσεις στο “Πολυσυνεργείο της Σκαραμαγκά” αρχής γενομένης το Σάββατο 16 Μάη, κατά της 6 το απογεματάκι. Φέρτε ό,τι έχετε ευχαρίστηση (εργαλεία, παλιά και νέα ποδήλατα, όρεξη για αλληλο-/αυτομόρφωση). Σκοπό έχουμε να αποτελέσουμε μία ακόμα διάσταση αυτοοργάνωσης στο πεδίο της αυτοκίνησης.

http://docs.google.com/Doc?id=dgxtkks5_0gj44wdfq

2 απαντήσεις στο “Σήμερα:αυτοοργανωμένη ποδηλατοεπισκευαστική συνάντηση στο "Πολυσυνεργείο της Σκαραμαγκά"”

  1. Άκουσα ότι στο χώρο της κατάληψης γίνονται και άλλες τακτικές εκδηλώσεις (π.χ. μαθήματα, κλπ.) αλλά όλα αυτά δεν φαίνονται πουθενά στο blog σας. Ας ενημερώσει κάποιος…

  2. Στο βαθμό που συγκροτούνται συγκεκριμένες ομάδες αυτομόρφωσης θα ειδοποιούμε… Υπάρχει ένα πρόβλημα οργάνωσης που θα ξεπεραστεί οριστικά μετά το πέρας της κατάστασης άμεσης επαγρύπνισης που έχουμε ενεργοποιήσει σε σχέση με ενδεχόμενη καταστολή της κατάληψης.
    Να μας συμπαθάτε. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει ενημέρωση.
    τα λέμε
    Κ. από το μπλογκ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *