Οι ξαναζεσταμμένες αστυνομικές σκευωρίες θα καταρρεύσουν

Την Παρασκευή 1/2 ο Θ.Σ. καλείται να απολογηθεί για τα γεγονότα της 5ης Μάη του 2010. Τρία χρόνια μετά την απαγωγή του ίδιου και δυο ακόμα συντρόφων, ως υπόπτων, τα κανάλια και οι κρατικοί μηχανισμοί  «ξαναζεσταίνουν»  μια δικογραφία, που ακόμη και με τους δικούς τους – αστικούς – όρους είναι μια κακοστημένη φάρσα.

Η καταστολή όσων αγωνίζονται, πέρα από διαχρονική επιδίωξη, πραγματώνεται στην παρούσα χρονική συγκυρία ως κεντρική πολιτική επιλογή της τρικομματικής κυβέρνησης. Διαλέγουν λοιπόν να χτυπήσουν όσους και όσες βλέποντας τις ζωές τους να λεηλατούνται από κάθε είδους αφεντικά και να υποβιβάζονται για χάρη μιας κάποιας εθνικής σωτηρίας, αποφασίζουν να αντιδράσουν δυναμικά. Γιατί όσο αδυνατούν να συγκροτήσουν την κοινωνική συναίνεση που καταρρέει, η επιβολή με στρατιωτικούς πλέον όρους, είναι το μόνο που τους απομένει.

Έτσι πέρα από τους συλλογικούς τόπους αγώνα που βάλλονται , με εκκενώσεις καταλήψεων, με επιτάξεις απεργών ή με το χτύπημα των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία στην Χαλκιδική, έρχεται η σειρά και μεμονωμένων συντρόφων να βιώσουν το κόστος, στα σώματα και τις ζωές τους. Απέναντι στις κρατικές κατασκευές και επιδιώξεις, οι σύντροφοι δεν θα είναι ποτέ μόνοι.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ κτίριο 9

Παρασκευή 1/2/2013 στις 09:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε "Υπόθεση 5ης Μάη"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *