Πορεία αλληλεγγύης στη Villa Amalias

 

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

 

ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΜΠΑΤΣΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

 

 

ΤΗ VILLA AMALIAS  ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Όσο κι αν επιβάλλετε μνημόνια, φτώχεια κι εξαθλίωση, όσο κι αν προσπαθείτε να μας κλέψετε τη ζωή, όσο κι αν οδηγείτε ανθρώπους στην απόγνωση και την αυτοκτονία. Όσους ένστολους δολοφόνους κι αν ξαμολήσετε στους δρόμους, όσους αγώνες και απεργίες κι αν καταστείλετε. Όσο κι αν ξερνάτε το ρατσιστικό σας μίσος και δηλητήριο, όσο κι αν κάνετε πλάτες στα φασιστικά πογκρόμ, όσο κι αν συκοφαντείτε αγωνιζόμενους στα δελτία των 8

Οι αντιστάσεις θα είναι εδώ. Η αλληλεγγύη θα είναι εδώ. Ο κόσμος της αυτοοργάνωσης και του αγώνα θα είναι εδώ.

Οι καταλήψεις, τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, οι αναρχικές ομάδες, οι αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες, οι συνελεύσεις γειτονιάς, τα ακηδεμόνευτα σωματεία βάσης, οι εργατικές και αντιφασιστικές συνελεύσεις, τα αντιεμπορευματικά μουσικά σχήματα και θεατρικές ομάδες. Οι εκατοντάδες σύντροφοι και συντρόφισσες, οι ανυπότακτοι νεολαίοι, οι εξεγερμένοι μαθητές, οι αμετανόητοι απεργοί, οι άνθρωποι που δε σκύβουν το κεφάλι.

Και η κατάληψη Villa Amalias είναι κομμάτι όλων μας. Η επίθεση στη Villa Amalias είναι επίθεση εναντίον όλων μας. Μα πάνω από όλα, η υπεράσπιση και η συνέχιση της ύπαρξης της Villa Amalias είναι οργισμένη επιθυμία για όλους μας. Με κάθε κόστος.

Ραντεβού στους δρόμους. Ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου, σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες.

Η VILLA AMALIAS ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *