Όλοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 9.00 πμ. για να ανακόψουμε την επίθεση κράτους, φασιστών και κεφαλαίου

  • Tελικά, σήμερα το βράδυ δεν πάρθηκε απόφαση για την υπόθεση των 15 συλληφθέντων αντιφασιστών/στριων (30/9/12) λόγω διχογνωμίας μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή. Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση όλων των συλληφθέντων ενώ ο ανακριτής διαφωνούσε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η εξέταση της απόφασης να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο, το οποίο και θα αποφανθεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι.
  • Επίσης στις 9.00 πμ. δικάζονται οι 4 αλληλέγγυοι που συνελήφθησαν τη Δευτέρα 1/10/12 πέριξ των χώρων των δικαστηρίων της Ευελπίδων.
  • Τέλος, στις 9.00 πμ. θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 12 συλληφθέντες εργάτες των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που διεκδικούν τα δεδουλευμένα 6 μηνών, έπειτα από την εισβολή τους στο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και τις συγκρούσεις τους με την αστυνομία. Για περισσότερα δείτε εδώ [ 1 | 2 ].

Ακολουθεί το κείμενο των 15:

 

Σήμερα εμφύλιος πόλεμος κηρύχθηκε από το κράτος. Όσους δεν σκοτώνουν τα μαχαίρια των φασιστών, τους στέλνουν στη φυλακή, χουντικές δικαστικές αποφάσεις.

Καλούμε τους αγωνιστές και όσους νιώθουν πώς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι κενές λέξεις, αλλά στάση ζωής, να συνειδητοποιήσουν την ιστορική στιγμή που ζούμε και να πράξουν ανάλογα.

 

Οι ΙΔΕΕΣ δεν καταστέλλονται και δε φυλακίζονται

 

Οι 15 συλληφθέντες, αντιφασίστες – αντιφασίστριες.

 

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 9 πμ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 

[edit]

Μία απάντηση στο “Όλοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 9.00 πμ. για να ανακόψουμε την επίθεση κράτους, φασιστών και κεφαλαίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *