Ελληνας, “ανθρωπόμορφο τέρας” βίασε…

Η σημερινή σύλληψη ενός "τέρατος" (χρησιμοποιώντας καθεστωτικό δημοσιογραφικό λόγο), μετανάστη από ασιατική χώρα, που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη 15 ετών στην Πάρο, έχει προκαλέσει τη μήνη των ελλήνων ρατσιστών και φασιστών, σε όλη τη χώρα, σε σημείο να καλούνται διαδικτυακά προγκρόμ επιθέσεων σε μετανάστες από την χώρα που κατάγεται ο δράστης. Όλοι οι ασιάτες έγιναν βιαστές και παιδόφιλοι, επειδή 1 ομοεθνής τους κατηγορείται ότι βίασε.

"Ανθρωπόμορφα τέρατα" (όπως λένε και οι δημοσιογράφοι που προωθούν τον φασισμό και τον ρατσισμό στα κανάλια) δυστυχώς υπάρχουν και πάλι δυστυχώς προέρχονται από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

Στον ελλαδικό χώρο, τόσο οι παιδεραστίες όσο και οι βιασμοί, ενώ γίνονταν από πάντα, δύσκολα καταγγέλλονταν, ή έφταναν στα δικαστήρια. Τα τελευταία χρόνια μόνο, έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες κι αυτό περισσότερο γιατί έχουν παύσει να υπάρχουν τόσο οι κλειστές κοινωνίες, οπότε τα θύματα μπορούν πιο εύκολα να τους καταγγέλλουν χωρίς τον επακολουθούμενο στιγματισμό.

Έκρινα απαραίτητη την καταγραφή, μερικών μόνο, βιασμών από έλληνες "τέρατα" που έγιναν τις τελευταίες μέρες, αλλά και μέσα στο 2012, για να δείξω ακριβώς ότι τα "τέρατα" δεν έχουν εθνικότητα. Όπως επίσης και σε μορφή ενημέρωσης, γι' αυτό ακριβώς το δημοσίευσα τα τοπικά νέα, γιατί οι περισσότεροι βιασμοί από έλληνες, περνάνε στα ψιλά των ΜΜΕ, ή αποκρύπτονται εντελώς.

Έτσι πχ μαθαίνουμε όλοι από άκρο σε άκρο για τον βιασμό της 15χρονης, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον παιδόφιλο χρυσαυγίτη Πετράκη από την Ιεράπετρα που είχε βιάσει δεκάδες ανήλικες κοπέλες, ή τους ηλικιωμένους που βίαζαν κατ' εξακολούθηση 2 μικρά κοριτσάκια στην Αρκαδία…

Και στην ελλάδα οι περισσότεροι βιασμοί, οι περισσότεροι αποκρουστικοί και κατά συρροή, γίνονται από έλληνες… κι ας περνάνε στα ψιλά των ειδήσεων, κι ας αποκρύπτονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που σπρώχνουν τον ρατσισμό και τον φασισμό σε πρώτο πλάνο.

 

  • Ο έλληνας Πετράκης και χρυσαυγίτης παρακαλώ, κατηγορείται επώνυμα ότι βίαζε και ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του επί σειρά ετών στην Ιεράπετρα . Οι υψηλές γνωριμίες του με κομματικά στελέχη της ΝΔ και τώρα της ΧΑ, έχουν αποτρέψει την σύλληψη του (πληροφορίες)
  • Έλληνας, ανθρωπόμορφο τέρας παιδεραστής, προπονητής στο Ρέθυμνο συνελήφθει για βιασμούς ανηλίκων αγοριών επί σειρά ετών. (πληροφορίες)
  • Έλληνες παιδεραστές 80 ετών καταδικάστηκαν για βιασμό 2 ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 ετών, στο χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας (πληροφορίες)
  • Έλληνας παιδεραστή, 45χρονο δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής», συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης. (πληροφορίες)
  • Έλληνας παιδεραστής ανήλικων αγοριών συνελήφθη στο Περιστέρι. Επωφελούμενος την ιδιότητα του προπονητή πλησίαζε ανήλικα παιδιά και ασελγούσε σε βάρος τους. (πληροφορίες)
  • Έλληνας παιδεραστής στην Κόρινθο,  βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του (πληροφορίες)
  • 4 έλληνες συνελήφθησαν για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας που απεικόνιζαν ακόμη και βιασμούς βρεφών!!! (πληροφορίες)
  • Έλληνας τέρας, βίαζε κατ' εξακολούθηση τη θετή ανήλικη (15χρονη) κόρη του (πληροφορίες)
  • Τέρας έλληνας, στρατιωτικός το επάγγελμα, βίασε 16χρονο αγόρι στην Παλλήνη (πληροφορίες)
  • Ελληνας, επίσης προπονητής στο Ρέθυμνο κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατά συρροή και επί σειρά ετών (πληροφορίες)
  • Έλληνας βίασε 10χρονο αγόρι στην Λάρνακα και συνελήφθει (περισσότερα)

 

     [Αναδημοσίευση από athens.indymedia]

    3 απαντήσεις στο “Ελληνας, “ανθρωπόμορφο τέρας” βίασε…”

    1. Φίλε δεν είναι ακριβώς το ίδιο… Δεν είναι μόνο ότι τη βίασε… Αν ήσουν καλά ενημερωμένος, θα ήξερες ότι η κοπέλα αυτή δεν παρενοχλήθηκε σεξουαλικάμόνο… Αν ήταν μόνο αυτό δεν θα χαροπάλευε ακόμα κ σήμερα για να μείνει στη ζωή…..!!!!!!!!!!!!!!
      Διάβασες την περιγραφή της μητέρας;;; Το πρόσωπο της κοπέλας έχει αλλοιωθεί τελείως… Το δέρμα από το μέτωπο έχει ξεκολλήσει κ φαίνεται το κρανίο….. Η μητέρα δήλωσε…"Δεν είδα την κόρη μου…αλλά μια μάσκα γεμάτη αίματα…!!!!!!"
      Κ αφού της έκανε όλα αυτά στη συνέχεια τη βίασε…!!!!!!!!!!!
      Συνέλθετε λοιπόν εσείς οι πάσης φύσεως θολοκουλτουριαρέοι κ σταματήστε να αποδίδετε ταμπέλες ρατσιστικές κ φασιστικές σε όποιον σας βολεύει επειδή αντίκειται στα ιδεολογήματα σας!!!!!

    2. “Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί”

      “Φίλε” Κόστα (Ρίκα;)

      Πρώτα απ΄ όλα αναφέρεσαι στον βιασμό με ένα τρόπο τουλάχιστον περίεργο. Λες “Δεν είναι μόνο ότι τη βίασε… Αν ήσουν καλά ενημερωμένος, θα ήξερες ότι η κοπέλα αυτή δεν παρενοχλήθηκε σεξουαλικάμόνο“. Τι προσπαθείς να μας πεις, ότι οι απλοί βιασμοί κρύβουν καλύτερες προθέσεις από τους “ενισχυμένους” με ξυλοδαρμούς και κακοποιήσεις; Και όλα αυτά για να αθωώσεις έστω και λίγο τα παρακάτω παραδείγματα βιασμών από ημεδαπούς – χρυσαυγίτες ή μη – και να ενοχοποιήσεις περισσότερο τον πακιστανό (και ίσως όλους τους αλλοδαπούς); Τι να πώ… πραγματικά είναι μερικές φορές που ο φασίστας προσπαθεί να κρυφτεί και η χαρά του δεν τον αφήνει.

      Για μας κάθε σεξουαλική παρενόχληση, κάθε σεξιστικό σχόλιο στο λεωφορείο ή στη δουλεία, κάθε “αθώο αστείο” στην εκπομπή του Αναστασιάδη είναι μία στιγμή βιασμού. Και ακόμα κι αν δε είναι η πραγμοποιημένη στιγμή του, αποτελεί το απαραίτητο στοιχείο για τη δημιουργία της περιρρέουσας ατμόσφαιρας: για τον καθημερινό βιασμό εκατοντάδων μεταναστριών – θύματα του traffiking – από τους έλληνες πορνοπελάτες, για τις καθημερινές σφαλιάρες σε μανάδες, συζύγους, αδερφές και κόρες από τις “κολώνες” της πατριαρχικής οικογένειας, για τα νυχτοκάματα στα κωλόμπαρα και τα βιτριόλια στα μάτια όσων επιμένουν να κοιτάνε με βδελυγμία την παρηκμασμένη μας κοινωνία.

      Αλλά για όλα αυτά κουβέντα. Τσιμουδιά τόσα χρόνια. Που είναι οι κατάρες και η αυτοδικία της κοινωνίας για όσα παραδείγματα αναφέρονται στο άρθρο; Τι έκανε η τοπική κοινωνία για όλες αυτές τις περιπτώσεις; Αλλά βέβαια, δεν είναι το ίδιο, αυτές δεν ήταν δικιές μας, «τα ήθελε και τα έπαθε, προκαλούσε» κλπ.

      Επίσης λες παρακάτω: «Συνέλθετε λοιπόν εσείς οι πάσης φύσεως θολοκουλτουριαρέοι κ σταματήστε να αποδίδετε ταμπέλες ρατσιστικές κ φασιστικές σε όποιον σας βολεύει επειδή αντίκειται στα ιδεολογήματα σας!»

      Φασισμός δεν είναι οτιδήποτε με το οποίο δε συμφωνούμε… Και ρατσιστικό δεν είναι να πετάς πέτρες στους μπάτσους, να μισείς τα αφεντικά, να κυνηγάς φασίστες. Όλα αυτά είναι κοινωνική αυτοάμυνα απέναντι στην εκμετάλλευση και την καταπίεση. Ρατσισμός είναι να διακρίνεις τους ανθρώπους βάση χρώματος, φυλής, φύλου κ.α. και να τους υποτιμάς θεωρώντας τους κατώτερούς. Να ομαδοποιείς και να γενικεύεις βάση των δικών σου αντιλήψεων περί ισότητας για να έχεις όσους περισσότερους σα σκλάβους. Και φασιστικό είναι να προσπαθείς να επιβάλεις το δίκιο σου στους πάντες, ολοκληρώνοντας το «τελικό σχέδιο»… για την καθολική επικυριαρχία του ανθρώπου πάνω στον άνθρωπο.

      Καθημερινά ακούμε βλακείες και κοινοτοπίες. Από τους νεοναζί χρυσαυγίτες που ‘ναι εναντίον της «χούντας του μνημονίου» (ενώ ταυτόχρονα «μόνο μια χούντα θα μας σώσει») μέχρι τις καταγγελίες εναντίον των «φασιστών» αντιφασίστων που δεν αφήνουν τους φασίστες να «φασίσουν» ελεύθερα, οι αποστάσεις είναι ανάλογες του μεγέθους ενός ανευρύσματος. Πριν όμως αυτολοβοτομηθούμε για να γλιτώσουμε από τη «χούντα της βλακείας» ας σου δώσω μία συμβουλή:

      «Φίλε» Κόστα, η βλακεία δεν είναι απαραίτητα φασισμός, αλλά αποτελεί πρώτης τάξεως μαγιά του.

      Προσοχή στους σκατόλακκους, λοιπόν… όπως λέει και ο «σοφός» λαός μας.

    3. Θα μπω στο κόπο να απαντήσω κι εγώ αν και με πρόλαβε άλλος.
      Αλλά ίσως και κακώς ασχολούμαστε. Πρώτον, απαντάς στον γράφοντα (στο β’ ενικό πρόσωπο), ενώ πρόκειται για αναδημοσίευση. Δεύτερον, δεν αξίζει να ανοίγει κανείς διάλογο με κάποιον που δεν διατίθεται να κάνει το ίδιο, αλλά επιλέγει να πετάει ατάκες επιπέδου «αγανακτισμένου τιτιβίσματος» αλαλάζοντας παρέα με ένα σκασμό αποσιωπητικά, θαυμαστικά, ερωτηματικά. Να τονίσω ότι η επιλογή του ρήματος «αλαλάζω» δεν είναι ουδόλως τυχαία, καθότι είμαι και «κουλτουριάρα». Έστω και «Θολό…».

      Στο θέμα μας. Θα ήταν πιο θεμιτή μια ψύχραιμη κριτική στην αναδημοσίευση αν μπορούσες να την κάνεις. Θα το προσπαθήσω εγώ. Υποτυπωδώς και μάλλον όχι με τους όρους σου.

      Τυγχάνει λοιπόν, να μη με εκφράζει απόλυτα το εν λόγω άρθρο που επελέγη από κάποιον -λίγο πρόχειρα ίσως- για αναδημοσίευση. Κι αυτό, λόγω του «προβοκατόρικου» τίτλου και του ατυχούς timing που διάλεξε να θυμίσει τα αντίστοιχα εγκλήματα ελλήνων, τη στιγμή δηλαδή που η κοπέλα που κακοποιήθηκε αγρίως είναι ακόμα στην εντατική. Θα όφειλε ο φίλος που το έγραψε να αφιερώσει λίγες παραπάνω γραμμές για να μιλήσει για τον βιασμό. Γι αυτό που είναι και που σημαίνει ο κάθε βιασμός, πόσο μάλλον μια τόσο κτηνώδης περίπτωση γυναικείας κακοποίησης. Θα ήταν καλύτερα να μην παρασυρόμαστε από την αηδία που μας προκαλεί η ατμόσφαιρα των ημερών. Στην περίπτωση του παραπάνω άρθρου, το αποτέλεσμα είναι, κατ’ εμε, να αποτυπώνεται μερικό τρόπο μια απλή και αυτονόητη παρατήρησή για την οποία θα αρκούσαν κάποια στατιστικά δεδομένα αντί του αστυνομικού δελτίου. Πρόκειται βέβαια, για ένα σχόλιο και όχι για ανάλυση. Οπότε, μικρό το κακό. Ο σχολιαστής παρατηρεί πως χρησιμοποιούνται τα εγκλήματα αλλοδαπών και μόνο για να ενισχυθεί το ρατσιστικό μίσος. Θα φέρω ένα άλλο κραυγαλέο παράδειγμα που διάβασα σε άλλο πρόσφατο κείμενο. Το έγκλημα από τον τύπο που έσερνε το κεφάλι της δασκάλας συντρόφού του –πέρσι ή πρόπερσι, δε θυμάμαι- κανείς δεν το απέδωσε στην εθνικότητα του δράστη. Θα ήταν ανορθολογικό και ηλίθιο. Όπως είναι οι τωρινές κόντρες μπουρδολογίας και ρατσισμού εκ μέρους κράτους, παρακράτους και MME.

      Όσο για τον εν λόγω βιαστή, όπως και σε κάθε βιαστή ευχόμαστε τα χειρότερα. Δε θα λέμε τα αυτονόητα. Όμως, το γιατί κάποιοι δε διστάζουν να βιάσουν και να εκφράσουν την επιβολή τους πάνω σε ένα γυναικείο -και όχι μόνο- σώμα, ξεφτιλίζοντας, ταπεινώνοντας, πονώντας το, απλά γιατί το θεωρούν υποκείμενο κατώτερο ηθικά, πνευματικά, σωματικά ας το ψάξει ο καθένας στις αξίες της πατριαρχίας (ή τουλάχιστον και σε αυτές). Ας το ψάξει στις αξίες με τις οποίες ντοπάρουν, κατά τα παραδόσεις, τα «αγοράκια» και «κοριτσάκια» από τότε που γεννιόμαστε. Και στην Ελλάδα και παντού. Κι όχι στo DNA κάποιας φυλής.

      «Θολοκουλτουραία»
      με ταξική μνήμη και συνείδηση.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *