Για τη σημερινή “υπόθεση”: Φτου σας γελοίοι

Λίγα λόγια για μια από τις σημερινές προσαγωγές.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Σήμερα το πρωί προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο σύντροφός μας Ν.Λ. ως ύποπτος για τον εμπρησμό της MARFIN και του ΙΑΝΟΥ. Η δυστυχώς όχι πρωτοφανής αυτή μεθόδευση σε βάρος του συντρόφου μας, μας εξοργίζει για δυο λόγους. Πρώτον, γιατί ο Ν. δε βρισκόταν καν στο σημείο την ώρα του εμπρησμού (όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν δεκάδες μάρτυρες) και δεύτερον, γιατί για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια οι διωκτικές αρχές δε διστάζουν να στοχοποιήσουν και να διαπομπεύσουν ανθρώπους γνωστούς για την αντιεξουσιαστική τους δράση, για λόγους δημιουργίας εντυπώσεων και ευκαιριακής πολιτικής σκοπιμότητας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίο ότι η νέα αυτή κατασταλτική μεθόδευση συμβαίνει λίγο πριν από τις απεργιακές κινητοποιήσεις της 1ης και της 11ης Μάη, ενώ αποτελεί κοινό μυστικό ότι η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς τη χρεωκοπία.

Μιλάμε λοιπόν για μια νέα μεθόδευση που αποκλειστικό σκοπό έχει να φοβίσει όσους αντιστέκονται ακόμα στους χαλεπούς καιρούς του σύγχρονου ολοκληρωτισμού που μας έχει επιβληθεί από τους εγκληματικούς μηχανισμούς της Τρόικας και την εντεταλμένη κυβέρνησή τους.

Μιλάμε ευθέως για συνειδητή κατασκευή ενόχων από την πλευρά του κράτους.

Μιλάμε ανοιχτά για την ύπαρξη ενός πολιτικού-αστυνομικού-δικαστικού-δημοσιογραφικού συμπλέγματος μηχανισμών που δρα ανενόχλητα εδώ και χρόνια και μάλιστα με λίστα προγραφών αγωνιστών και πολιτικών χώρων.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, στεκόμαστε στο πλευρό του συντρόφου μας, βροντοφωνάζουμε και απαιτούμε να σταματήσει εδώ αυτό το κακόγουστο παραμυθάκι.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Λ.

φίλοι και σύντροφοί του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *