Μία και σήμερα!

Δημοκρατία είναι η κατάσταση εκείνη σύμφωνα με την οποία 4 λύκοι και ένα πρόβατο πρέπει να συζητήσουν για να αποφασίσουν τί θα φάνε

Σοφόν!

Φανταζόμαστε ότι όλων σας τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο αυτές τις μέρες λόγω της μεγάλης πολιτικής απάτης που λέγεται “εκλογές”. Θα μας επιτρέψετε όμως να προκρίνουμε την δική μας περίπτωση. Δοκιμαζόμαστε τις τελευταίες μέρες και “πληρώνουμε”  την επιλογή μας να καταλάβουμε ένα τόσο κεντρικό κτίριο.  Σήμερα διάγουμε την τρίτη “κορυφαία” προεκλογική συγκέντρωση μετά από αυτή την Κκε  και του Πασόκ  Βρισκόμαστε στο “μάτι του κυκλώνα” σχεδόν δίπλα στην κεντρική εξέδρα και σε λίγη ώρα θα ακούσουμε την αυτού μικρότητα τον πρωθυπουργό να κάνει, τρίτος στη σειρά, ασκήσεις ματαιοδοξίας και φτηνής υποκριτικής ακριβώς μέσα στα φτωχά μας αυτάκια.

Δυστυχώς πρέπει να περιφρουρήσουμε την κατάληψη μια και θα περικυκλωθούμε από το περιώνυμο κοτζαμάνικο πλήθος της “λαϊκής δεξιάς”.   Απ’ ότι φαίνεται πρέπει να υποστούμε τα πάνδεινα για την επανάσταση!

Την συμπάθειά σας παρακαλούμε…

Μία απάντηση στο “Μία και σήμερα!”

  1. Πέρασε η λαίλαψ των πολιτικάντηδων.

    Επιτέλους, θα μας αφήσουν ήσυχους. Τρεις μέρες μας τσάκισαν τα νεύρα στην Πατησίων (εμείς είμαστε στην άλλη μεριά, στην απεργία πείνας).

    Ιδίως όμως απόψε, που πήξαμε στα φασιστοειδή που περπατούσαν… παραταγμένοι, ουρλιάζοντας ρυθμικά συνθήματα για την… νεολαία του κόμματος.

    Ο δε πρωθυπουργάρας του 30% ξέρασε – τ’ακούσατε κι εσείς – ένα εμετικό παραλήρημα εθνικο-φασισμού και τάξης.

    Καλή δύναμη. Ό,τι κι αν έρχεται το καλοκαίρι, θά ‘μαστε μια γροθιά απέναντί τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *